Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Mεγάααλη τύχη… να μένουν οι Στρατιωτικοί στο Τυχερό. ΒΙΝΤΕΟ Για γέλια και για κλάματα!!

Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε  δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη», όπου υπήρχε και η επιστολή κάποιου φοιτητή-κατοίκου της περιοχής. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εφημερίδα και φοιτητής ζητούσαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να «απαγορεύσει» τους στρατιωτικούς να διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 45 χιλιομέτρων από το στρατόπεδο και έτσι να μην έχουν δικαίωμα να κατοικούν στην Αλεξανδρούπολη και να παραμένουν στο Τυχερό.
Μάλιστα η εφημερίδα το «προχωρούσε» ακόμα περισσότερο και ζητούσε το «μέτρο» να μη περιοριστεί μόνον στους στρατιωτικούς, αλλά να επεκταθεί και σε άλλους κλάδους δημοσίων υπαλλήλων όπως είναι οι εκπαιδευτικοί, που θα πρέπει να παραμένουν στον τόπο όπου υπηρετούν όπως χαρακτηριστικά έγραφε και όχι να διαμένουν στην Αλεξανδρούπολη !!!
Φαίνεται όμως πως όλα αυτά δεν είναι απλά μία επιστολή ή μόνο ένα δημοσίευμα μιας τοπικής εφημερίδας για μία περιοχή, αλλά πρόκειται για ένα από τα βασικά αιτήματα και της δημοτικής αρχής γειτονικού δήμου. Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου Σουφλίου και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου