Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κινητικότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τις τελευταίες ώρες (ΦΩΤΟ)

“Οι Τούρκοι θα επανέλθουν και σύντομα. Δεν πρόκειται να καταπιούν έτσι εύκολα την … σφαλιάρα που έφαγαν σήμερα. Και είναι η δεύτερη μετά την υπόθεση του Explora.Ια επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να διαλύσουν τις αρνητικές εντυπώσεις στο εσωτερικό τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα”. Με αυτή την φράση ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ περιέγραψε το κλίμα που αναμένει να διαμορφωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και εβδομάδες στο Αιγαίο.
Ηδη έχει διαταχθεί αυξημένη επιφυλακή σε ορισμένες μονάδες-κλειδιά, όπως οι ειδικές δυνάμεις και οι δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης, ενώ γίνεται προσπάθεια να στελεχωθούν τα περισσότερα ναυτικά παρατηρητήρια. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν οι μετασταθμεύσεις μαχητικών αεροσκαφών στις προωθημένες Σμηναρχίες Μάχης της Λήμνου και της Σκύρου.
Τις τελευτείες εδομάδες έχουν εντοπιστεί UAV να πετάνε σε μεσαίο ύψος επάνω από νησιά του Α. Αιγαίου και των Δωδεκανήσων (Χίος, Κάλυμνος, Σάμος κλπ), ειδικά τις νυχτερινές ώρες και η κινητικότητα αυτή έχει προκαλέσει απορίες για την σκοπιμότητά της.
Γενικά υπάρχει αυξημένη επιφυλακή από ελληνικής πλευράς, η οποία πέρα από................................ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, Διαβάστε Ολόκληρο το Άρθρο και Δείτε Περισσότερες ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου