Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Παρουσία ΥΕΘΑ Π. Καμμένου o Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.
Μετά τις εκδηλώσεις ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Καταρχήν, έγινε μία εκπληκτική παρέλαση, όπου τα παιδιά της ομογένειας δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς δείχνουν ότι κρατούν άσβεστη την πατρίδα, τις αρχές, τις αξίες, τις παραδόσεις, τα εθνικά θέματα. Το ελληνικό έθνος δεν είναι μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα, αλλά είναι όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος που έχει τη δική του δυνατότητα για πίεση σε μεγάλα κέντρα αποφάσεων όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το κάνουν και δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα, όχι μόνο στην αμερικανική κοινωνία και στην αμερικανική πολιτική, αλλά και στην Ελλάδα.
Όταν λένε “Ζήτω η Ελλάδα” και “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” μας δίνουν μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Να αγωνιζόμαστε για αυτό που βλέπουν όλοι ότι είναι δίκαιο. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου