Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μισθοί στρατιωτικών: Ο χρόνος της κυβέρνησης "τελειώνει"!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών προς το ΣτΕ που συνεδριάζει για να εξετάσει την προσφυγή των στρατιωτικών κατά των ρυθμίσεων Σταϊκούρα, δείχνει ότι υπάρχει δραματική διαφορά στην προσέγγιση του θέματος αποκατάστασης των αποδοχών των στρατιωτικών. Η απόκλιση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και του ΥΠΕΘΑ δεν είναι καθόλου ασήμαντη όπως προκύπτει από το έγγραφο. Προκαλεί εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο οι “επιτελείς” της πλατείας Συντάγματος προσεγγίζουν το θέμα. Γιατί οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους ΑΝΕΛ, είναι δύσκολο να μην εκπληρωθούν.ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση θα το έχουν οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος. Όχι μόνο γιατί ένα 24ωρο πριν από τις εκλογές αλλά και μετά απ΄ αυτές έχει δεσμευτεί για όσο το δυνατόν γρηγορότερη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ. Ο Καμμένος παραδοσιακά ήταν “κοντά” στο χώρο των ΕΔ. Και η εκλογική του “δεξαμενή” -καιΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2 σχόλια:

  1. Και το ονομα αυτής Μηλιάκου Σταυρούλας. Αλλη μία που ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν. Αν τα χρήματα ομως ηταν για την πάρτη του συναφιού της τότε θα ζητούσε η εν λόγω''κυρία'' την εφαρμογή της απόφασης. ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αδικο να μη δινουν στους στρατιωτικους τα χρηματα που τους παρακρατησαν και κερδισαν απο δικαστικα.οι δικαστικοι πηραν χρηματα και πιο πολλα.δεν ξερω αν τους ειχαν γινει περικοπες οπως στους στρατιωτικους αλλα οι στρατιωτικοι επειδη ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης και επειδη δεν εχει συνδικαλισμο θα τον εκμεταλευονται για παντα;;;;;;;;;;ντροπη σας σε οσους κοροιδευετε αυτα τα τιμια σπιτια ! ! ! ντροπη σας σε οσους συκωφαντειτε αυτα τα σπιτια με τη σκεψη οτι οσο τους λοιδορουμε τοσο δε θα ζητανε ... ντροπη σε ολους οσους ανεχονται αυτη τη κατασταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή