Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Ελλήνων και Αμερικανών Πεζοναυτών στο Χαμόγελο του Παιδιού (ΦΩΤΟ)

Τι μπορεί να πει κάποιος για την επίσκεψη μας την Μ. Τετάρτη, σε ένα από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού»; Για τις εικόνες; Για τα συναισθήματα; Και, κυρίως, για τα παιδιά; Αυτά τα πλάσματα που, μόνο και μόνο που τα βλέπεις, θέλεις να γίνεις λίγο ακόμα “καλύτερος άνθρωπος”.

marines1Ένα χαμόγελο από αυτά τα παιδιά είναι η καλύτερη επιβράβευση για ότι κάνεις. Και σε αυτή μας την επίσκεψη, κάτι πρέπει να κάναμε καλά, γιατί όχι μόνο τα παιδιά, αλλά όσοι συμμετείχαμε, όλοι μας αποχαιρετιστήκαμε χαμογελαστοί με μία υπόσχεση. Να ξαναβρεθούμε σύντομα. Χαμόγελα παντού και από όλους. Αυτό όμως που ήταν ακόμα πιο ευχάριστο ήταν το ενδιαφέρον, και η θετική ανταπόκριση από τις άλλες δύο ομάδες που μας συνόδευσαν σε αυτή μας την επίσκεψη. Τους Πεζοναύτες της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, και τους Πεζοναύτες μας από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών.

Οι «δημιουργίες» των μικρών μας φίλων ξεκίνησαν αμέσως μόλις έπιασαν στα χέρια τους τα δώρα. Την Μ. Τετάρτη, δεν βρέθηκε απλά, ένας Σύλλογος Εφέδρων για μια αγαθοεργία αλλά ένα σύνολο πεζοναυτών, εφέδρων, και εν ενεργεία, από Ελλάδα και ΗΠΑ οι οποίοι φόρεσαν την καλύτερη τους εμφάνιση, και το πιο ωραίο τους χαμόγελο για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ
marines5
marines8
marines7

marines4
marines6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου