Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τη Μάχιμη Ανθυπολοχαγό , Καμαρώνουν Πρόεδρος Δημοκρατίας και ΥΕΘΑ !! (ΒΙΝΤΕΟ)


YL98vSG
Μάχιμη και μάλιστα πρώτης γραμμής είναι η Ανθυπολοχαγός Πεζικού που παραβρέθηκε στην υποδοχή του Στρατιωτικού Τμήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας στο φυλάκιο των Κήπων! 


Καταγόμενη από την περιοχή του Έβρου και υπηρετώντας στο Λόχο Προκαλύψεως παρακαλώ !!! Η Μίκα Ελισάβετ, ......αρχαία Ανθυπολοχαγός με την βροντερή φωνή και οπλισμένη μέχρι τα μπούνια , σάστισε με το Παράστημα της ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)  …που καθημερινά έχει δίπλα του τους Εύζωνες του Προεδρικό Μέγαρο !
Ακόμη και το Ευχαριστώ της Ελισάβετ μοιάζει με διαταγή και όχι με ευχαριστήριο …Από κοντά παρακολουθούν και καμαρώνουν από ότι τουλάχιστον δείχνει η φωτογραφία ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος (στο στοιχείο του) και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος !
Με τέτοια Στελέχη είναι φυσικό να καμαρώνει Η Ηγεσία του Στρατεύματος αλλά και η υπερηφάνεια των Ακριτών πολιτών του Έβρου δεν φαίνεται να είναι τυχαία !
Μπράβο στην Ελισάβετ είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να συγκριθούν στη Λεβεντιά μαζί σου…Μας έδωσε και εμάς μια στάλα ηθικό από το ηθικό σου !

Καμαρώστε την Ελισάβετ να αναφέρεται στον Πρόεδρο  στο  video που ακολουθεί ….....1: 50′
ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. μια μικρή διόρθωση...το όνομα της εξαιρετικής Ανθυπολοχαγού είναι Μήτκα Ελισάβετ και κατάγεται από το Διδυμότειχο....σας ευχαριστώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή